Hirdetés

The Elder Scrolls Online - sárkányok lekaszabolásával jótékonykodhatunk

|

A ZeniMax egy különleges kampányt indított, amelynek keretében az állatokat támogathatjuk.

Hirdetés

Az Elsweyr kiegészítőnek köszönhetően végre sárkányok lepték el Tamriel világát, amelynek a területen élő Khajiit faj ugyan kevésbé örül, mint a játékosok, viszont a ZeniMax új kampányával nem csak rajtuk segíthetünk virtuálisan, hanem ami még fontosabb, valódi állatokon is. 

Hirdetés

Október 3. és december 9. között ugyanis a vállalat minden ötödik legyőzött sárkány után 1 dollárral támogatja a Best Friends Animal Society és Four Paws jótékonysági szervezeteket (előbbi Észak-Amerikában létesít menedékhelyeket az állatok számára, utóbbi pedig Európában képviseli az élőlények érdekeit). A ZeniMax kész, hogy akár 200 ezer dollárt adományozzon a "Slay Dragons, Save Cats" névre keresztelt kezdeményezés sikere esetén, amelyet egyenletesen oszt meg a két alapítvány között. 

A kampány ideje alatt speciális eseményekre is lehet számítani, mint amilyen a Dragon Rise, amellyel három jutalmat zsebelhetnek be a kalandorok: egy Green Dragon Imp petet, egy Grim Harvester jelmezt és a Dragon's Treasure Trove-ot. Hajrá, segítsetek, ahogy tudtok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)