Hirdetés

Sword Art Online: Fatal Bullet - itt az intró és az előrendelői extrák

|

Még egy hónapnyi várakozás van vissza a következő Sword Art Online játék megjelenéséig, de addig is nézegethetjük a bevezető videót, és izgulhatunk az előrendelői ajándékokért.

Hirdetés

Februárban érkezik a Sword Art Online: Fatal Bullet, ami a Sword Art Online könyvekre és animére alapozva ezúttal a Gun Gale Online világába viszi a játékosokat. A Fatal Bullets egyébként se a sorozat, se a novellák történetét nem követi szorosan: a Hollow Fragmenttel indult játékkánon szerint készül, de a sztori fontosabb pontjait azért figyelembe veszik.

Hirdetés

Kezdésnek bemutatkozott a játék nyitó videója, ami gyakorlatilag egy anime openingnek is megfelelne. A háttérzenét ezúttal is a SAO franchise zenei felelőse, LiSA biztosította a Thrill, Risk, Heartless című dalával.

Az előrendelői extrák konzolon elég gyengék, de a következőkre lehet majd számítani:

- Az alap verzió előrendelői kapnak egy Asuna és egy Kirito Sword Art Online ruhát, és egy Silver Assault Rifle-t

- A Digital Deluxe Edition előrendelői kapnak Asuna és egy Kirito Alfheim Online ruhát, és egy Gold Assault Rifle-t

- A Season Pass előrendelői kapnak egy Guitar Launchert illetve egy rózsaszín és egy zöld színű foton kardot

A PlayStation 4-re előrendelők egy Fatal Bullet témával is gazdagodnak, de igazi izgalmak a PC-s részlegnél várnak. Ott  az előrendelői jutalmakat fel kell oldani. Minél többen rendelik elő a játékot, annál több jutalmat kapnak. Az első 2 Tier tartalmait a konzolos listában már láttátok, a harmadik viszont egy nagyon jó hír a PC-s SAO rajongóknak.

Ha ugyanis elegen rendelik elő a játékot a Tier 3 feloldásához, akkor minden előrendelő megkapja majd a Sword Art Online Re: Hollow Fragment PC-s változatát. Ez azért érdekes mert jelenleg ez a SAO játék nem érhető el PC-re. Eddig csak a Hollow Realization és a Sword Art Online vs. Accel World epizódok jelentek meg a platformra.

Reméljük összejön a Tier 3. Megvan rá minden esély, mivel a Sword Art Online: Fatal Bullet megjelenése csak február 23-án lesz esedékes, addig pedig még bőven van idő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)