Hirdetés

Ezek a karakterek maradtak ki a Street Fighter V-ből

|

A Capcom kidobott néhány karaktert, míg eljutott a Street Fighter V indulásakor szerepeltetett 16-os felállásig. Azok közül mutattak meg most párat, akik nem kerülhettek be a végleges játékba.

Hirdetés

A moddereknek hála már néhány Overwatch-karakter is játszható a Street Fighter V-ben, de azért az eredeti, hivatalos karakterek sem lettek rosszak. A csapat most megmutatott néhány karakterötletet, amikből végül nem lett játszható harcos, vagy egészen átalakultak a megjelenésre.

Kaptunk néhány skiccet például egy harcos irodalmárról és egy olyan politikusról is, aki nem riad vissza, ha ki kell osztani néhány pofont. A munkálatok közben a Capcomnál feldobták egy focista ötletét is, de mivel ő túlságosan hasonlított a kiadó egy korábbi karakterére (Robertóra a Rival Schoolsból), a koncepciós rajzból nem lett semmi a Street Fighter V-ben.

Hozzájuk hasonlóan végül kimaradt a Shadaloo prototípus-katona is, akinek a külsejét az Alien vs. Predator ihlette. Nem járt jobban az a karakter sem, akinek egész komoly háttérsztorit találtak ki: Necalli ellenfelének szánták azt a gonosz szereplőt, aki Gen tanítványa lett volna. A Street Fighter V ekkori története szerint ugyanis Gen megbetegedett és meghalt, miközben Akumát próbálta legyőzni, így a tanítványa viszi tovább az örökségét és az Assassin's Fist támadást. De mivel ezt végül elvetette a csapat, Gen él és virul a sztori szerint.

Végül megmutatták nekünk két elkészült karakter, F.A.N.G. és Laura néhány elvetett korai koncepcióját is. A jiu-jitsus lány egy korai elképzelés szerint egy ügyetlen harcos lett volna, aki különböző szerszámokkal esik az ellenfeleinek, egy másik rajz pedig akkor készült, mikor Laura ruházatával kísérleteztek. F.A.N.G. esetében azért vetették el az első vázlatot, mert a karakter sötét képességeihez viszonyítva nem nézett ki elég gonosznak a "tanár" néven emlegetett alak.

Ti melyiket kidobott karaktert látnátok mégis szívesen később?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)