Hirdetés

Street Fighter V - ezeket érdemes tudnod a sztori módról

|

A Capcom eddig félhomályban tartott minket a Street Fighter V sztori módjával kapcsolatban, de most rengeteg új részletet kaptunk arról, hogy mit tartogat a játékosoknak az ingyenes DLC.

Hirdetés

A legtöbb, amit a Capcom korábban elárult a Street Fighter V DLC formájában, külön érkező sztori módjáról, hogy egy új karakterrel, Ibukival együtt mutatkozik be június végén és a Cinematic Story Expansion DLC az alapjátékban található háttértörténetek mellé elhozza az átvezető animációkat is.

A Capcom most egy blogposzt keretében megosztott néhány új részletet is. Ezek alapján a Street Fighter V ingyenes sztori módja, a Shadow Falls 3-4 órára rúg és öt fejezet foglal magába, időintervallum tekintetében pedig a Street Fighter III és Street Fighter IV közötti eseményekre fókuszál. Mind a hat DLC karakter játszható benne, így már a megjelenés előtt kipróbálhatjuk Balrogot, Urient, Jurit és Ibukit a már bemutatkozott Alex és Guile mellett.

A történet a Shadaloo szervezet és a World Warriors közötti végső csatát állítja középpontba: M. Bison hatalmas erőre tesz szert a hét, úgynevezett Fekete Holdnak köszönhetően, ezért Ryu, Ken és Chun-Li bejárják a világot, hogy megtalálják a szilánkdarabokat, amik segítenek véget vetni a Holdak erejének. Útközben belefutnak más Street Fighter karakterekbe is, amelyek mindegyike a saját céljait és motivációit tartja szem előtt. Megkezdődik hát a jó és a rossz végső csatája. A sztori mód első tíz percét megnézhetitek odafent, de vigyázat, spoileres!

A játékosok a sztori mód teljesítésével szert tehetnek Fighty Money-ra is, ráadásul ha ezt követően magasabb nehézségi szinten is teljesítik, akkor még több játékbeli valutát zsebelhetnek be. A Capcom korábban azt tervezte, hogy implementálja a Zenny-t, amelynek következtében valódi pénzért szerezhettünk volna cuccokat a Street Fighter V boltjából, azonban ezt elvették és helyette ezeket a tartalmakat a PSN-en és a Steamen keresztül vásárolhatjuk meg valódi pénzért. Ilyen formában: 

A Capcom biztosította a játékosokat afelől, hogy további játékmódok is fejlesztés alatt állnak, mint a Versus CPU, az Extra Battle és az átalakított Daily Challenges mód, a Targets, de ezekről csak később oszt meg további információkat.

A Street Fighter V sztori módja, a Shadow Falls valamikor június végén jön, a Sony E3-as előadásán talán többet is megtudunk majd róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)