Hirdetés

Street Fighter V - amikor Tracer bunyózni megy

|

A PC-s Street Fighter V kapott egy új modot, ami egy közkedvelt szereplőt helyez egy számára teljesen idegen arénába. Tracer fegyverek nélkül is kemény.

Hirdetés

A Street Fighter V közössége meglehetősen őrült dolgokkal tud előállni PC-re. Itt van például ez a végtelenül egyszerű mod, ami az Overwatch hősnőjét, Tracert építi be a játékba. Oké, nincsenek fegyverei és az időt se tudja tekergetni.

Tulajdonképpen egy rém egyszerű skinről van szó, ami gyakorlatilag Cammy modelljét helyettesíti, de ezt nagyon gyorsan el is felejtettem miután láttam, hogy milyen részletes is a kidolgozás. Nagyon jól néz ki a modell, nézzétek meg a fenti videót a képre kattintva.

Amikor reggel felkeltem, még nem tudtam, hogy akarok egy Street Fighter X Overwatch játékot. Most már tudom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)