Hirdetés

Star Wars Battlefront - ez az igazi oka, hogy nem volt benne kampány

|

Az EA Studios vezetője is elismerte, hogy hiba volt kihagyni az egyjátékos kampányt a Star Wars Battlefrontból, de ugyanekkora hiba lett volna elhalasztani a játékot.

Hirdetés

Orbitális felhajtás övezte a Star Wars: Az ébredő Erő mozikba kerülését. A Disney minden fronton támadott, még a boltok fagyasztott részlegein is a franchise karaktereivel találkozhattunk. Súlyos hiba lett volna, ha ezt az Electronic Arts nem használja ki.

A Star Wars Battlefrontnak a filmmel nagyjából egyidőben kellett megjelennie, és pont. Az EA-nek döntenie kellett, mit hagy ki, hogy végezni tudjon a rendelkezésére álló időben. Ezért nem került be végül kampány a játékba. Patrick Soderlund, az EA Studios vezetője elmondta, hogy nem elégedettek a 75 pontos Metacritic értékeléssel, és remélik, a jövőre érkező folytatás jobban teljesít.

"Úgy gondolom, a csapat egy igazán jó játékot hozott össze. Szerintem jól teljesített, és egy nagyon más demográfiai csoportot ért el, mint bármely hagyományos EA játék. Ebben a tekintetben sikeresnek mondható. Ugyanakkor nem vagyunk boldogok a 75 pont miatt, és a jövőben azon leszünk, hogy ez ne így legyen."

Belátta továbbá azt, hogy minden nagy lövöldözős játékba kell egy egyjátékos mód. Ezzel mondjuk nem feltétlenül értünk egyet, de egy jó Star Wars sztorit szívesen végigjátszanánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)