Hirdetés

Star Wars Battlefront - ő lenne a következő gonosz?

|

Bár a rajongók csalódottak voltak az E3 után, amiért nem kaptunk Star Wars bejelentéseket, elképzelhető, hogy csak nem voltunk elég figyelmesek.

Hirdetés

Az Electronic Arts idén közvetlenül az E3 előtt tartotta az EA Play névre keresztelt rendezvényét, ahol a Star Wars játékok jövőjéről is meséltek egy kicsit. Olyannyira kicsit, hogy a Visceral játékából hat egész másodpercet mutattak meg, azt is csak jó távolról.

Pedig az EA valószínűleg bemutatott pár dolgot, csak mi nem vettük észre. Ha a videóban 43 másodperc környékére tekertek, akkor láthatjátok, ahogy az egyik fejlesztő épp egy gyík-szerű lényen dolgozik. Ez a karakter nem más, mint Bossk, aki egy rövid időre a Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavágban is szerepelt.

Mivel az előző DLC-kben Dengar és Greedo kerültek be a sötét oldalra, simán elképzelhető, hogy egy újabb fejvadásszal bőviti majd a listát a DICE. Az már szinte biztos, hogy a jó oldalon Chewbacca lesz az új karakter, de valószínűleg néhány napon belül a párjáról is lerántják a leplet.

Ti kit látnátok szívesen a következő DLC-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)