Hirdetés

Square Enix - Nincs értelme FPS-t csinálnunk

|

A Square Enix már gőzerővel fejleszti következő játékát, ami biztos, hogy nem FPS lesz.

Hirdetés

Hogy honnan tudjuk, mi ezt? A Los Angeles-i stúdió fejlesztésekért felelős menedzsere árulta el, egy interjúban. Fumi Shiraishi elmondása szerint a Square Enix Los Angeles, egy kicsit el van maradva a tervekhez képest, de már nagy erőkkel dolgoznak a következő, leginkább a nyugati piacra szánt játékukon. Címet, témát, stílust sajnos nem árult el, de azt kijelentette, hogy szerinte nem sok értelmét látja annak, hogy a Square Enix FPS-t gyártson. Ez tehát kilőve. Nem tudhatjuk tehát, hogy mire számítsunk, de Shiraishi szerint, egy teljesen új megközelítéssel próbálják meg bevenni a nyugati piacot. Nem lesz még egy The Last Remnant. Következő játékuk főhőse nem egy nyugati típusú ember lesz, és a hangsúly nem a vérengzésen lesz. Szóval azért lassan körvonalazódik a dolog, nem? Nem FPS, a nyugati piacra szánt, nem véres alkotásra számíthatunk. A Square Enix eddig leginkább a szerepjátékok terén villantott, így elég valószínű, hogy következő játékuk is az lesz. Sajnos azonban a részletekkel várnunk kell, a hivatalos bejelentésig. Szerintetek mi lesz a következő Square Enix játék?

 

star-ocean-4-ss-02.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)