Hirdetés

Soul Calibur IV - Van európai dátumunk!

|

Tegnap jeleztük a Soul Calibur IV tengerentúli megjelenését, melyet a Namco ma kiegészített egy európai debütálási időponttal is.

Hirdetés

Ashe kolléga tegnap jelezte, hogy a Namco gondozásában készülő Soul Calibur IV Észak-Amerikában július 29-én kerül a boltok polcaira, ráadásul a fegyverek bevonásával zajló csodás helyszíneken levezényelt bunyós játék egy bőséges tartalommal megfejelt limitált kiadvánnyal is kedveskedik majd a rajongóknak.

soulcaliburiva.jpg

A japánok éppen zajló saját rendezvényükön, a Namco Bandai Editors' Day-en ma az európai megjelenést is nyilvánosságra hozták. Ezek szerint az X360-ra és PS3-ra érkező produkció a tengerentúli megjelenéshez képest két nappal később, azaz július 31-én kerül a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)