Hirdetés

Sniper Elite 4 - hat percnyi mesterlövészet (videó)

|

A nemrégiben bejelentett Sniper Elite 4 most egy hat perces gameplay videóban mutatja meg magát. Mindenki átlátszó.

Hirdetés

Valószínűleg valamikor ősszel jelenhet meg a Sniper Elite 4, mely ugyan a sorozat korábbi részeihez hasonlóan szintén a második világháborúban játszódik, de egy újabb fronton, Olaszországban.

Nem ez az egyetlen újdonság, ez lesz például az első Sniper Elite, amiben nyílt világban mászkálhatunk, és nem csak egyedül, kooperatívan is. Természetesen a csapat új röntgen-animációkat is készített: ha jól célzunk, láthatjuk például azt, hogyan roppan szét célpontunk heréje, az arcontérdelés pedig a Mortal Kombatot idézi. Nem biztos egyébként, hogy mindig derék alá érdemes célozni. Az alábbi, pre-alpha gameplay videó azt is bemutatja, hogyan mászkálhatunk a falakon.

A Sniper Elite 4 PS4-re, PC-re és Xbox One-ra jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)