Hirdetés

Egy egér, ami egyszerre billentyűzet és kontroller is

|

Íme, egy kontroller, ami úgy néz ki, mint egy roswelli szuvenír, de valójában a gamer igények kielégítését szolgálja.

Hirdetés

A Sinister egy egér/kontroller, ami jelenleg épp a Kickstarter oldalon várja az adakozókedvű érdeklődőket. Az eszköz egyébként azért született, hogy a klasszikus egér+billentyűzet kombinációt egy sokkal kényelmesebb megoldásra válthassuk.

Cserélgetheted, tekergetheted, és odébb csúsztathatod az összes nagyobb elemet az irányítón, hogy az eszköz megfeleljen a te tenyérméretednek, és minél kényelmesebb lehessen. A beviteli eszközhöz nem lesz szükség semmiféle szoftverre, vagy driver programra, egyszerűen bedugod és működik, ráadásul a rendszer képes egérként, billentyűzetként, vagy Xbox kontrollerként is értelmezni a Sinistert hála a trükkös input megoldásának.

Ha a Kickstarter kampány sikeresnek bizonyul a PC, Linux, és Mac játékosok is egy forradalmi eszközt kaphatnak kezeik alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)