Hirdetés

Sea of Thieves - nézzétek meg, milyen hangulatos kalózvilágot épít a Rare

|

A San Diego Comic Conon többek között a Sea of Thieves mögött álló komoly művészeti munkáról is hallhattak a látogatók, a panelbeszélgetésen pedig a Rare több mutatós apróságot is mutatott a játékból.

Hirdetés

A Sea of Thieves többjátékos játékmenete és kalózos témája együtt valószínűleg akkor is elvinné a hátán a játékot, ha alacsony részletességű, esetlenül megmozgatott modelleket látnánk - erre a Mount & Blade-nél jobb bizonyíték nem kell. Persze a játékot jegyző Rare nem éri be ennyivel és a látványban sem kötnek kompromisszumokat.

A múlt hét végén megrendezett Comic Conon erről tartott egy előadást a brit csapat, aminek során néhány új videót is bemutattak a Sea of Thieves készítői. Így például láthattuk a napszakok dinamikus változását, néhányat a játszható karakterek és bejárható tájak közül, ahogy a legyőzésre váró ellenségek közül is szemügyre vehettünk párat. Ráadásul ahogy kiderült, becsempésztek egy Perfect Dark Zero és egy Banjo Kazooie easter egget is. Akit érdekel a teljes előadás, az itt lejjebb megnézheti a róla készült nagyjából 50 perces hivatalos felvételt, akik viszont csak az új videókra kíváncsiak, felette egy hétperces összeállításba tömörítve megtalálják a Dualshockers jóvoltából.

Mit gondoltok, a Sea of Thieves lehet a Rare nagy visszatérése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)