Hirdetés

Rocket League - kiderült a kosaras mód pontos megjelenési dátuma

|

Eddig csak annyit tudtunk, hogy áprilisban érkezik az új, Hoops névre keresztelt kosaras játékmód, de most végre a megjelenés napját is elárulták a készítők.

Hirdetés

Ingyenes frissítés formájában kapja meg a Rocket League az új kosárlabdás játékmódot. Az új Hoops módban a focikapukat egy őrült, ám első ránézésre nagyon is szórakoztatónak tűnő ötlettől vezérelve kosárpalánkokra cserélik, így teljesen megváltozik az autós móka játékmenete. Ráadásul nem is kell már erre olyan sokat várnunk.

Az új játékmód ugyanis alig pár nap múlva, április 26-án válik elérhetővé, egyszerre PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Ezzel egy időben jelenik meg a NBA Flag Pack nevű DLC, ami 2 dolláros áron kínálja az összes jelenlegi NBA kosárcsapat autónkra szerelhető zászlaját. Az update természetesen új, Dunk House nevezetű arénát is elhoz a játékba (itt zajlanak majd a kosármeccsek), valamint a frissítés összes letöltője ajándékba kapja majd az egyik NBA csapathoz tartozó zászlót. 

Ti várjátok már az új játékmódot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)