Hirdetés

Rocket League - most bárki ingyen kipróbálhatja

|

Nem érted, mire ez a nagy felhajtás a Rocket League körül? Sebaj, a hétvégén anélkül játszhatsz néhány meccset, hogy fizetnél érte.

Hirdetés

Világszerte több mint 14 millióan játszanak a tavalyi év egyik legjobb indie sikerjátékával, a Rocket League-gel. A játékosok egy része ugyan azért csatlakozott, mert PlayStation Plus felhasználóként ingyen kapta meg, de az már régen volt, azóta a vásárlók száma bőven felülmúlta az ingyen letöltők számát.

Április 26-án jön a kosaras játékmód, de ezt már pont nem fogják tudni kipróbálni azok, akik becsatlakoznak az ingyenes hétvégén. A Rocket League PC-s változata mostantól egészen vasárnap este 10-ig ingyen tölthető le a Steamről, viszont aki él a lehetőséggel, az utána nem tarthatja meg a játékot. Azért még így is megéri, töltsétek, próbáljátok ki, higgyétek el, jó móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)