Hirdetés

Rocket League - túl a tízmillión, jön a dobozos változat

|

Több mint tízmillióan játszottak már a Rocket League-gel világszerte, és a Psyonix nagyon elégedett. Hamarosan dobozosan is megvehetjük a játékot.

Hirdetés

A Rocket League a tavalyi év legnagyobb meglepetése volt. A játék hatalmas siker lett, kétmillió dollárból készült el, de több mint ötvenmillió dollár bevételt hozott az indie stúdiónak.

A napokban elárulták, hogy több mint tízmillió példány kelt el, de ebben benne van az a hatmillió letöltés, amit a PlayStation Plus felhasználók generáltak, mikor a játék ingyenes volt számukra. A Steamspy adatai szerint 2,7 millió PC-s felhasználó vásárolta meg, ami azt jelenti, hogy kb. 1,3 milliót tesz ki az Xbox One-osok és azon PS4-esek tábora, akik nem ingyen szerezték be. Bejelentették továbbá, hogy a játékot dobozosan is kiadják, de erről több részletet nem árultak még el.

A csapat nem csak új tartalmakkal bővíti, azt is szeretné, ha hivatalos esportként is népszerűvé válna. Ez a legnagyobb cél idén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)