Hirdetés

Rocket League - mindenki együtt játszhat majd

|

Jelenleg a PC-sek a PlayStation 4-esekkel is Rocket League-ezhetnek, de az Xbox One-osok csak más One-osokkal. Ez még idén változni fog, és nem lesz korlát a PS4-esek és a One-osok között sem.

Hirdetés

Furcsa volt, hogy a Microsoft célja idén közelebb hozni a PC-s és Xbox One-os játékosokat, a Rocket League-gel viszont nem játszhatnak együtt, holott a PC-sek és a PS4-esek bármikor gond nélkül meccsezhetnek egymással.

A rajongók a legjobban azt szerették volna, ha megszűnnek a határok, és ne legyen probléma, hogy milyen platformon játsszák a Rocket League-et ők és barátaik. A Psyonix ma bejelentette, hogy a Microsoftnak köszönhetően ez lehetővé válik, és míg tavasszal a PC-t és a One-t kötik össze, hamarosan "más platformokkal kapcsolatban" is hoznak híreket. Mivel ezeken túl a játék csak PS4-re jelent meg, egyértelmű, mire gondoltak.

Ezzel a Rocket League lesz az első olyan cím, aminél megszűnnek a határok. Ugyanakkor ahogy az a Microsoft friss blogposztjában olvasható, a Windows 10 és az Xbox Live natívan támogatja a cross-platform multiplayert, és nem csak egymás között, hanem más platformokkal is. Innentől minden a fejlesztőkön múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)