Hirdetés

Csökkentik a Rocket League túlárazott cuccait, de így sem teljes az öröm

|

A lootládák eltűntek, megjöttek a blueprintek, aztán kirobbant egy újabb cirkusz: túl sokba került a tervrajzok kifejlesztése. A Psyonix hallotta a panaszt és változtatott... nagyrészt.

Hirdetés

Pont egy hete érkezett a frissítés, ami kitörölte a Rocket League ládanyitogatós rendszerét, és új megoldást hozott. Ládák helyett blueprinteket kapunk, melyeken látjuk a tárgyat, amit megszerezhetünk. A tárgy tényleges feloldásához kreditet kell ráköltenünk, ami természetesen nincs ingyen.

Hirdetés

A közösség fellázadt, miután a tárgyak árai brutálisan magasak lettek, a Psyonix pedig a kritikát látva finomított a dolgokon. A lenti táblázatban láthatjátok, hogy milyen ritkaságú cucc mennyibe kerül a frissítés óta.

- Rare: 50-100 Credit 
- Very Rare: 100-200 Credit
- Import: 300-500 Credit
- Exotic: 700-800 Credit
- A legtöbb festés szín: 50-200 extra Credit
- Burnt Sienna: 0 extra Credit
- Titanium White: 100-500 extra Credit
- Különleges kiadások: 200-400 extra Credit

A Black Market cuccok árai változatlanok, aminek a közösség nem örül. Így továbbra is 20 dolláros ár körül mozog egy-egy animált festés, de talán a blueprint kifejlesztések árváltozásai segítenek kicsit csillapítani a hangulatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)