Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - itt a játék első fél órája

|

Ha valaki beáldozza spoilerérzékenységét a kíváncsiság oltárán, akkor a Rise of the Tomb Raider gameplay megtekintése erősen ajánlott, mert megint nagyon ott van a hangulat.

Hirdetés

Legutóbb a Polygon videójának köszönhetően láthattuk, hogy Lara egy sötét sírkamrában mocorgott ügyesen, most a játék első fél óráját tekinthetjük meg az IGN.com videójában.

Még mindig el vagyunk képedve azon, hogy a rengeteg tennivalót ígérő Rise of the Tomb Raider milyen látványos és dinamikus, szóval nagyon nehéz lenne már azt gondolni (bár nyilván erős negatív hozzáállással semmi sem lehetetlen, tudjuk), hogy ez a játék esetleg ne lenne jó. Van némi spoiler is, szóval csak az kattintson a Play gombra, aki nem sajnálja az első élményt egy videótól kapni.

A Rise of The Tomb Raider megjelenés november 13-án várható csak Xbox 360 és Xbox One konzolokra. A PC-s és a PlayStation 4-es játékosoknak még 2016-ig várniuk kell.

Ha a Rise of The Tomb Raider Season Pass kapcsán szeretnétek többet tudni, akkor ide kattintsatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)