Hirdetés

Resident Evil VII - tele a net spoilerekkel, legyetek óvatosak!

|

A Közel-Keleten idő előtt kezdték el árulni a Resident Evil VII-et, van, aki már végig is vitte. Nem vagyunk biztonságban, de legalább tudjuk, nagyjából milyen hosszú a játék.

Hirdetés

Hivatalosan világszerte január 24-én jelenik meg a Resident Evil VII, de ezt néhányan nem tartják tiszteletben. Ahogy a Final Fantasy XV-öt, úgy ezt is a Közel-Keleten kezdték el már a hétvégén árusítani, így az arrafelé élő játékosoknak bőven volt ideje elmerülni a játékban. 

A 4chan, a Reddit és a NeoGAF tele van spoilerekkel egyebek mellett a befejezés kapcsán is, úgyhogy csak óvatosan mászkáljatok arrafelé. Az egyik felhasználó megosztott egy (rettenetes minőségű) képet a játék végi statisztikájáról, eszerint Normal nehézségi fokozaton kicsit több mint 10 óra kellett neki a végigjátszáshoz. Ez idő alatt elpusztította az összes Mr. Everywhere-t (bármi is legyen ez), megtalált 17 antik érmét (lehet, hogy a 18. a demóban van?), és összeszedte mind a 32 fájlt, úgyhogy valószínűleg nem csak ész nélkül rohangált.

Szerintetek 10 óra elég egy horrorjátéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)