Hirdetés

Final Fantasy XV - a megjelenés előtt árulni kezdték, vigyázzatok a spoilerekre

|

Dél-Amerikában a kijelöltnél hamarabb kerültek a játékosok kezébe a Final Fantasy XV lemezes példányai, így nem kevés videó és írott spoiler került a netre.

Hirdetés

Már a megjelenés előtt elég sokat láthattunk a Final Fantasy XV-ből, de eddig a kiadó szabhatta meg, mit is tudunk meg pontosan a sztoriból. Peruban és néhány más országban viszont idő előtt elkezdték árusítani a játékot, így irányíthatatlanul záporoznak a netre a spoilerek.

Persze voltak olyan vásárlók, akik a múlt héten csupán a lemezről készült fotóval, vagy a Deluxe kiadás tartalmát bemutató videóval dicsekedtek, de sokan ennél sokkal érzékenyebb infókat is posztoltak. A Square Enix sajnálatát fejezte ki a helyzettel kapcsolatban, ugyanis ők is azt szerették volna, hogy a történetet egyszerre éljék át a rajongók, de mindenekelőtt azt, hogy ne rontsák el a történet fordulatait azoknak, akik még nem férnek hozzá a játékhoz.

Ez utóbbi problémát azzal is próbálják elkerülni, hogy a spoileres videókat igyekeznek töröltetni a netről, de ezzel együtt is érdemes vigyázni, ha nem szeretnétek idő előtt megtudni a Final Fantasy XV főbb sztorielemeit. Ráadásul a videómegosztók mellett némelyik fórumon is akadhatnak spoilerek (a NeoGAF mellett főleg a 4chanen), amiket sokkal nehezebben tud felügyelni a kiadó.

Ti várjátok már a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)