Hirdetés

Resident Evil 7 - sokat segít a legújabb frissítés

|

Bár a Resident Evil 7 futtatása nem igényel erőművet, a legújabb PC-s patch bizony sokat tesz annak érdekében, hogy minél több játékos együtt vacsorázhasson a Baker családdal.

Hirdetés

Nehéz nem értesülni a Resident Evil 7 legújabb híreiről, hiszen a csapból is a Capcom horrorjátéka folyik most, amit mi cseppet sem bánunk, hiszen kritikánk alapján egy kiváló címről van szó, amellyel kapcsolatban jelenleg fut egy GameStart videósorozatunk is. 

A napokban kiderült, hogy a Resident Evil 7-et akár egy késsel is végigjátszhatják a kitartóbbak és ezt mától egyre többen tehetik majd meg, hiszen befutott a játék PC-s verziójának legújabb javítása, amelynek legfőbb ismérve, hogy kibővíti a támogatott processzorok listáját. A patch lehetővé teszi, hogy az SSE3 SIMD utasításkészlet ne legyen szükséges a játék futtatásához, így a régebbi processzorok is meg tudnak birkózni vele. 

A Capcom nem mellékelt listát a támogatott CPU-k listájáról, valamint a minimum gépigényt sem frissítették, de mindenképpen jó hír, hogy erre is odafigyelnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)