Hirdetés

Resident Evil 7 - újabb részletek derültek ki

|

Egyre több információt tudunk meg a Resident Evil 7-ről. Elvileg a végleges játék sokkal jobban fog hasonlítani a korábbi részekre, mint a most kiadott demó.

Hirdetés

Az idei E3-on leleplezett Resident Evil 7 demója már most is kipróbálható PlayStation 4-en, azok pedig, akik egyből rávetették magukat, egyöntetűen úgy látják, hogy ez inkább egy P.T. klón, mint egy klasszikus Resident Evil játék. A Capcom fontosnak tartotta tisztázni, hogy a demó anyag merőben eltér majd a végleges játéktól.

Koushi Nakanishi elárulta, hogy a megfejtésre váró rejtvények, az erőforrásainkkal való gazdálkodás és a harc is mind visszatérnek a Resident Evil 7-ben. A demóval mindössze arra szerettek volna ráerősíteni, hogy a sorozat visszatér a horrorhoz, mint fő témakörhöz, így azok is nyugodtan tegyenek egy próbát a hetedik résszel, akik szerint a széria már elveszítette horrorjáték mivoltát. A szemfüles rajongók a teaserben már felfedeztek egy baltát, de ez nem jelent túl sokat, hiszen a kedvcsinálóban látottak nem képezik a teljes játék részét. Természetesen azért megszerezhetünk majd fegyvereket, az inventory rendszer is visszatér.

A Resident Evil 7 ugyanabban a világban játszódik, mint a korábbi epizódok, időben a hatodik rész után járunk. A játék most sokkal jobban az egyénre fókuszál, így hollywoodi blockbuster mozi jellegű eseményekre ne számítson senki. Nakanishi szerint, ha valaki vérszomjas mészárlásra és fegyverropogásra vágyik, akkor annak ott lesz az Umbrella Corps. A Resident Evil 7 határozottan egy túlélő horror lesz, nem pedig egy eszetlen akcióorgia. Mindezeken felül nem szabad elfelejteni, hogy visszatérnek a játékba a gyógynövények is!

A demóban igencsak érdekes felfedezést is tett egy sasszemű rajongó, ami lehetséges, hogy nem több egy egyszerű kikacsintásnál, de ha beigazolódnak a sejtések, akkor minden Resident Evil fanatikus nagyon boldog lehet. A Zisforzombies nevű Reddit felhasználó ugyanis kiszúrta, hogy a Resident Evil 7 Teaser: Beginning Hour demóban egy bizonyos videofelvételen furcsa számsor tűnik fel. Ezek a számok megegyeznek a Resident Evil: Director's Cut katalógusszámával. A Director's Cut egy olyan kiadás volt, ami tartalmazta a Resident Evil 2 demóját is. Ebből pedig most sokan arra következtetnek, hogy a Resident Evil 7-hez hozzácsapják majd a Resident Evil 2 Remake demóját is. Mindezt az alábbi képen ti is megnézhetitek.

Ti mit vártok a hetedik számozott Resident Evil játéktól? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)