Hirdetés

Prey - te megtaláltad a rejtett fegyvert a játék elején?

|

Könnyű elmenni mellette, de egy kis trükkel és odafigyeléssel már a Prey első órájában szert tehetsz egy megrázóan hatásos "barátra". Segítünk, hogy megtaláld.

Hirdetés

Tegnap végre megjelent a Prey és sokan azonnal bele is vetették magukat a horrorisztikus űrállomás kalandjaiba, viszont aki nem fordított elég időt arra, hogy a szobák minden négyzetméterét átvizsgálja, az könnyen lemaradhatott pár meglepetésről. 

Hirdetés

Azt például felfedeztétek, hogy abban a szobában, ahol a Prey legelső fegyverét megszerezzük, van még egy? Mikor először felveszitek a GLOO Cannont, még ne induljatok tovább, hanem nézzetek fel és észre fogtok venni egy második emeleti részt, ahová a gifen látható módon juthattok fel.

A jutalom pedig nem más lesz, mint egy hasznos kis kábítófegyver, amely emberi ellenfelek és robotok ellen is roppant hatásos segítőtársnak bizonyulhat. Így néz ki:

Ne feledjétek: a Prey-ben ha megláttok valamit, valószínűleg oda tudtok jutni hozzá, csak meg kell találni a módját, amely a legtöbb esetben kreatív megoldást igényel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)