Hirdetés

PC-n már akár meg is lehet állítani az Elden Ringet

|

Mindez egy moddal érhető el, de ára van a dolognak.

Hirdetés

Sokakban fel szokott merülni az igény, miszerint választható nehézségi fokozatokkal kellene ellátni a FromSoftware játékait, és legalább ugyanennyiszer merül fel az az ötlet is, hogy kellene ezekbe a címekbe egy "Pause" opció, magyarán jó volna néha megállítani a játékot, hogy ne legyen potenciális veszélyben a karakterünk addig, míg kiszaladunk a postáshoz vagy elugrunk a mosdóba. 

Mindezt PC-n az Elden Ring esetében most megoldotta egy lelkes modder.

Hirdetés

A TechieW által megalkotott "Pause The Game" mod pontosan azt teszi, amire a neve utal: telepítése után bármikor meg tudjuk állítani az Elden Ringet. A mod használata azonban nem marad áldozatok nélkül: nem véletlen, hogy ez az opció alapvetően nincs benne a FromSoftware címeiben, egyedül az a Sekiro: Shadows Die Twice kapott ilyen lehetőséget, melyben nincs semmiféle multiplayer megoldás. A folyamatos online csatlakozás miatt nem állítható le az Elden Ring sem, így a modnak az egész rendszert meg kell kerülnie.

Mindez pedig azt eredményezi, hogy a "Pause The Game" mod használata mellett csak offline tudunk játszani. Ezt mindenképp tartsátok észben a telepítés előtt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)