Hirdetés

Overwatch - jövő héten bejelent valamit a Blizzard

|

Megjelent a Twitteren egy rövid videó, a rajongók pedig azonnal elkezdtek spekulálni.

Hirdetés

Csak nemrég élesedett az új hős a szervereken, de a fejlesztők máris megszellőztették a következő újdonságot, amiről egyelőre még nem tudni, hogy mi lehet. A játékosok már előálltak néhány elmélettel. Nyilván.

A stúdió Twitter fiókján jelent meg az a húsz másodperces videó, miszerint hét évvel ezelőtt történt valami a játék világában, amire csak úgy hivatkoznak, hogy a "King's Row Uprising" (King's Row lázadás, mely alighanem a játék azonos nevű pályájához kapcsolódik).

A háttérben feltűnik néhány omnic képe, így valószínűleg köze van az Omnic Crisis eseményhez, de még érdekesebb, hogy láthatunk egy női alakot is, aki nagyon hasonlít Tracerre, ez alapján pedig elképzelhető, hogy új skint fog kapni a hős.

Sokan arra számítanak, hogy egy új event érkezik, de akadnak olyanok is, akik szerint a következő animációs kisfilmet tervezi bemutatni a Blizzard. Így vagy úgy, mi boldogok leszünk. Április 11-én minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)