Hirdetés

Overwatch - jön a szerverböngésző, marad a CTF mód

|

Izgalmas dolgokat jelentett be Jeff Kaplan a legfrissebb fejlesztői videóban.

Hirdetés

Lehet, hogy furán hangzik, de sokakat zavart, hogy csak az automata matchmakingben bízhattak, ha játszani szerettek volna az Overwatchcsal. A következő frissítéssel azonban érkezik egy szerverböngésző, mellyel a Custom Game-ek között válogathatunk.

A Quick Play, a Competitive és az Arcade a megszokott módon fog működni, viszont láthatjuk majd, milyen publikus, a felhasználók által létrehozott játékok futnak épp, és becsatlakozhatunk abba, ami nekünk tetszik. A funkció a PTR-en már működik, de hamarosan bekerülhet az éles szerverre is.

A Capture the Rooster mód is bekerül a Custom Game-ek közé, és játszható marad az esemény vége után is. A játékosok némi szabadságot kapnak, állíthatnak ezt-azt, például hogy mennyi idő alatt lehessen felvenni a zászlót, használhassanak-e a hősök képességeket, vagy a hordozó elejtse-e a zsákmányt, ha olyan képességet használ, ami sebezhetetlenné vagy gyorsabbá teszi. Egyébként más módok esetében is több lesz a testreszabási lehetőség, megváltoztathatjuk például a rakomány vagy a területfoglalás sebességét is. További jó hír, hogy a Custom Game-ek is adnak majd XP-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)