Hirdetés

Overwatch - új karakter mutatkozhat be hétfőn

|

Kedden jelenik meg az Overwatch, de lehet, hogy a Blizzard hétfőn még egy hőssel bővíti a felhozatalt. Miért ne.

Hirdetés

Az Overwatch játékosai számára még mindig rejtély, hogy ki az a Sombra. Annyi biztos, hogy annak idején tagja volt az eredeti Overwatch egy titkos csoportjának, és mesterlövészként segítette a rendfenntartást.

Valószínű, hogy ő Pharah édesanyja (hasonló festés van a szemüknél), és bekerül majd a játékba, mint játszható karakter. Hétfőn a mozikban mutatják be a következő animációs rövidfilmet Soldier 76 főszereplésével, aki szintén Sombrával (és Reaperrel) együtt szolgált, lehet, hogy ebben tűnik fel a hölgy. A hétfői leleplezésre egy francia mozilánc plakátja is utal, szerepel rajta, hogy új hős is feltűnik az esemény (avagy a Soldier 76-os kisfilm bemutatása) során.

Az internet mélyre túrt, a rajongók próbálták összerakni a képet abból, amit a játék pályáin találtak. A Doradón szerepel néhány titkosított fájl, melyek Sombrához és Jack Morrisonhoz (aka Soldier 76) köthetők. Egy újságon a "Ki az a Sombra?" felirat szerepel.

Néhányan kiszúrták a GameSpot stúdiólátogatós videóiban, hogy az egyik monitoron egy kapucnis, távcsöves puskával rendelkező, eddig még be nem mutatott karakter szerepel. Egy kép róla látható a Route 66 pályán is.

Szóval a lényeg, hogy hétfőn érdemes lesz visszanézni, kedden talán már játszhatunk is vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)