Hirdetés

Overwatch - a héten jön az új pálya

|

Nemsokára szabadon felfedezhetünk egy új csatateret.

Hirdetés

Néhány hetes PTR tesztelés után a Blizzard úgy döntött, hogy kilöki az Overwatch legfrissebb pályát az éles szerverekre. A Rialto PvP változatát leszállító frissítés a tervek szerint május 3-án, tehát holnap fog befutni.

Hirdetés

A csatateret először a játék legutóbbi PvE eseménye alatt ismerhettük meg, de akkor még csak a co-op küldetéshez szolgáltatta a hátteret. Holnaptól egy teljes értékű PvP arénává válik, amit ugyan kompetitív módban még nem fogunk látni egy darabig (a Blizzard szeretne mindenkinek időt hagyni a gyakorlásra), de a többi módban játszható lesz. Aki még nem látta volna Rialto minden sarkát, az kattintson rá a lejátszás gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)