Hirdetés

Overwatch - megvan az újabb béta időpontja

|

Kiderült, hogy pontosan mikor indul el az Overwatch újabb zárt bétatesztje. Azok is örülhetnek, akiket eddig még nem hívtak be a tesztre.

Hirdetés

A Blizzard nem húzza tovább a dolgot, végre leleplezte a februárra ígért újabb béta időpontját. A zárt teszt Amerikában és Európában egészen pontosan február 9-én, Ázsiában pedig február 16-án veszi kezdetét.

Nem is olyan régen írtunk róla, hogy február közepére tervezi a Blizzard az új Overwatch bétát. Akkor azt ígérték, hogy legalább egy héttel az újabb teszt kezdete előtt közzé fogják tenni az időpontot. Ezt majdnem sikerült is tartani, ez rossz szavunk sem lehet. A most induló bétában átdolgozott fejlődési rendszer, új térképek és játékmód, valamint természetesen egy kis balanszolás is bekerül. A Blizzard munkatársai azt is elmondták, hogy sok olyan játékos is örülni fog, akik eddig hiába várták meghívójukat a tesztre. Most jóval több tesztelőt fognak behívni a bétára, mivel egy szélesebb körtől szeretnének visszajelzéseket kapni a játékkal kapcsolatban. Ezek szerint, ha eddig kimaradtál a szórásból, akkor lehetséges, hogy pont most jött el a te időd.

Ti ki szeretnétek majd próbálni az Overwatch bétáját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)