Hirdetés

Overwatch - ma megváltozik két karakter

|

Új frissítést kap ma az Overwatch, mely korábban belengetett változásokat hoz.

Hirdetés

Közel egy hónapja fut az Overwatch, a Blizzard azóta folyamatosan figyeli a játékosok visszajelzéseit, és tervezgeti, milyen változásokkal teszi jobbá a játékot, mit tesz a tökéletes egyensúlyért.

Korábban hallottunk arról, hogy három karaktert is meg akarnak változtatni, közülük kettő pedig a mai frissítéssel más lesz egy kicsit. Az egyik McCree, akinek alternatív tüzelését (LB, L2 vagy jobb klikk) nerfelik, 70 helyett csak 45-öt sebez vele, az újratöltés előtti idő pedig 0,75 másodpercről 0,3 másodpercre csökken.

A másik Widowmaker, akinek egy találata 15 helyett csak 12 ponttal veszi lejjebb az ellenfél életerejét, de a fejlövés szorzója 2-ről 2,5-re nő. A fegyvere leengedése után már csak az animáció végével lehet újra célozni, az ultimate-je pedig 10%-kal több ideig töltődik.

Javították egyébként Reaper a Capture pályákon a hajóból kiteleportálásának hibáját is.

D.va sebzésének növeléséről nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)