Hirdetés

Overwatch - most már Lucio sem a régi

|

Befutott a legfrissebb PTR verzió, ami komoly változtatásokat eszközölt mindenki kedvenc DJ-jének értékeiben.

Hirdetés

Jeff Kaplan megígérte, hogy kicsit átalakítják majd a támogató zenészünket, de arra nem számítottunk, hogy ilyen gyorsan. Tegnap este felkerült legfrissebb Overwatch PTR verzió, amiben már egészen máshogy működik Lucio mint eddig. Ha kényszeresen ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, akkor most lesz egy-két kellemetlen napod.

A legnagyobb átalakítás a számainak rádiuszát érintette. Lucio zenéit (akár gyógyításról, akár gyorsításról van szó) ezentúl 30 méter helyett csak 10 méterről hallják majd csapattársaink. Ennek kiegyensúlyozása érdekében 50 százalékkal megnövelték a gyógyításának mértéket normál, és Amp It Up állapotban is.

Itt már az új hatósugárral látjátok a karakter működését:

Mindezekkel együtt az ultimate képességének sugarát is csökkentették 30 méterről 20-ra, viszont Lucio mozgási sebességét falon futás közben 30 százalékkal növelték, így könnyeben pozícióba tud kerülni.

A fegyverét is erősítették picit, 40-ről 50-re növelték lövedékeinek sebességét.

"A végeredmény az lesz, hogy olyan csapatban, ahol a tagok együtt maradnak sokkal erősebbnek érződik majd, viszont gyengébb lesz egy olyan összeállításban, ahol a karakterek erre nem alkalmasak (pl.: Genji, Phara)."

Meglátjuk, hogy ez mennyire működik majd élesben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)