Hirdetés

Overwatch - bemutatkozott az új térkép, megyünk a Holdra

|

Winston gyerekszobáját is meglátogathatjuk az új térképen, ami nem csak dizájnjában lesz egyedi: néhol a gravitáció is megszűnik.

Hirdetés

A kezdeti találgatások beigazolódtak: tényleg a Holdra megyünk az Overwatch új térképével. A Horizon Lunar Colony egy új Assault pálya, ami Winston első otthonára épít. Lesz itt néhány izgalmas játékelem, amit máshol még nem láthattunk.

Első körben nézzétek meg ti is a leleplező trailert, amiben Winston mesél a bázisról, az ott töltött idejéről, kollégáiról, és hogy hogyan is lett vége ennek az űrbéli idillnek.

Röviddel a trailer után befutott a legújabb Developer videó is, amiben mindenki kedvenc Jeff Kaplanje mesélt a fejlesztés körüli kihívásokról. Ebben mondja el azt is, hogy az új térkép egyes részein a gravitáció jelentősen legyengül.

A csapatnak egyébként annyira megtetszett a játék a súlytalansággal, hogy a térkép megjelenését követően egy új árkád játékmódot is behoznak, ahol minden korábbi térképen is gyengülni fog a gravitáció. Erről és a Horizon bázis történetéről mesélt Jeff:

Akinek egyébként ismerős lenne a helyszín, az annyira ne lepődjön meg. A Holdon található bázist láttuk már korábban, a Recall animációs kisfilm visszaemlékezős jelenteiben.

Az új térkép  még nem kapott megjelenési dátumot, de a PTR szerverekre ezekben a percekben kerül fel, így aki nagyon ki akarja próbálni, az töltse le a teszt klienst!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)