Hirdetés

Overwatch - fontos bakit kell javítani Genji ultija kapcsán

|

A játékosokat alaposan összezavarta az Overwatch egyik bugjának kijavítása, ami miatt sokan úgy gondolták, nerfelték Genjit a készítők. A Blizzard most elmagyarázta, mi is történik.

Hirdetés

Az Overwatch legújabb frissítése, az Uprising hozott magával néhány váratlan bugot, amik közül az olyan, húsba vágó hibák, mint Mei fagyasztásának hiánya javításra kerültek. De így is vannak régebb óta húzódó problémák, amikkel még csak most sikerült elbánnia a csapatnak. Az egyik, kevésbé jól kommunikált javítás pedig alaposan megkavarta a játékosokat.

A tünet, amit sokan észrevettek, az volt, hogy a Genji ultimate képessége, a Dragon Blade használata közben lassabban tudott csapást mérni kardjával, mint eddig, ami azt eredményezte, hogy hét helyett csak hat vágásra volt ideje a játékosoknak. Az Overwatch egyik dizájnere, Geoff Goodman viszont elmagyarázta, nem egy bújtatott nerfről van szó. Egy korábbi hibát javítottak, a rendszer ugyanis sokáig rosszul kompenzálta a játékosok internetkapcsolatában meglévő különbségeket és sokszor a jobb internettel bíró emberek tudtak csak hat vágást tenni, míg a nagyobb ping egy hetedik kardcsapást is lehetővé tett.

Majd mikor ezt javították, sokan, akik a korábbi hét vágáshoz szoktak, meglepődve tapasztalták, hogy Genji legerősebb támadása lassabb lett. Goodman elmondása szerint viszont egy utolsó változtatással ismét finomhangolják majd a képességet és felgyorsítják a csapásokat, hogy mindenki hétszer vághasson. Azt még nem árulta el, mikor érkezhet meg ez a frissítés, de ezúttal jobban ügyelnek majd rá, hogy szóljanak róla a játékosoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)