Hirdetés

Overwatch - elstartolt az új esemény, itt az összes megszerezhető kinézet

|

Tegnap kiszivárgott, de a Blizzard ma hivatalosan is bejelentette, hogy május 1-ig egy új játékmódot játszhatunk, és új cuccokat szerezhetünk az Overwatchban.

Hirdetés

Mától egészen május elsejéig tart az Uprising, ami semmilyen formában nem kapcsolódik a húsvéthoz, de legalább a hosszúhétvégén lesz időnk ládákat farmolni az értékes cuccokért.

Annyira nem is kell sietni, mivel az esemény egészen május elsejéig tart. Az új módot kooperatívan játszhatjuk négyen, Tracer, Torbjörn, Reinhardt vagy Mercy szerepében csaphatjuk szét a robotokat a halloweeni módhoz hasonlóan. A hivatalos aloldalon a Blizzard megmutatta a skineket is, összesen kilenc hős kap új kinézetet: McCree, Torbjörn (ő kettőt is), Orisa, Tracer, Mercy, Genji, Reinhardt, Bastion és Widowmaker. Ezeket megtaláljátok a galériában, az új intrókat és gesztusokat pedig errefelé keressétek.

Ha kipróbáltátok, mindenképp mondjátok el, hogy tetszik, és hány ládát nyitottatok ki, míg az áhított skin kiesett. Én azért csak rámegyek arra a Widowmaker külsőre, egye fene. Ha nem láttátok, nézzétek meg a trailert alább.

És a vers, hogy még később mehessetek játszani (HP miatt van!):

Hét éve esett meg, nem is olyan rég,
Az Overwatch világa egész más volt még.
Londonban dúlt a harc, harcosok és gépek
Az új skinek amúgy meg egytől-egyig szépek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)