Hirdetés

Overwatch - a Blizzard nem szereti azokat, akik csak egy hőssel hajlandóak játszani

|

A Blizzard szerint a csapatmunka elengedhetetlen része a játékélménynek, ennek pedig árt az, ha egy csapattag nem hajlandó karaktert váltani.

Hirdetés

A jelenség minden kompetitív karakterközpontú játéknál kikerülhetetlen. Vannak játékosok, akik egyszerűen szeretnek egy hőssel lenni, és nem próbálnak a csapat számára hasznossá válni, de a Blizzard szerint ez nincs teljesen rendben. Több játékost is kitiltottak a közelmúltban, részben, mert nem váltottak karaktert.

Hirdetés

A sztori onnan indult, hogy a Fuey500 néven, csak Torbjörn szerepében játszó játékos eltiltást kapott a játék megzavarásáért. Hogy ez mennyire igaz, azt nehéz megmondani, de az Overwatch közösség nagy része szerint Fuey500 tényleg semmi mást nem követett el azon kívül, hogy csak Torbjörnnel játszott.

Ezután többek is jelentkeztek, hogy őket is hasonló okokból dobták ki. A Blizzard hivatalos válasszal igyekezett enyhíteni a dolgot, elmondták: ezek a játékosok több kihágást is elkövettek, ugyanakkor a bűneik listáján az is ott van, hogy nem váltottak karaktert.

"Hiszünk abban, hogy a játékosoknak meg kell adni a lehetőséget a kedvenc hőseik használatára, de a csapatjáték (ami azt is magában foglalja, hogy a játékosok egy hatékony hősökből álló csapatot állítsanak össze) is része az Overwatch élménynek."

Egyelőre a hivatalos indoklás szerint önmagában az egy karakterhez ragaszkodás nem indokol kitiltást, de az sem helyes viselkedés a Blizzard szerint. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)