Hirdetés

No Man's Sky - motorokat hozott az új frissítés

|

Megint egy tartalmas csomag érkezett a Hello Games játékához.

Hirdetés

Érdemi változásokat hozott és rengeteg játékost visszacsábított a No Man's Sky a NEXT frissítéssel. Ahogy a csapat annak megjelenésekor ígérte, nem lesz megállás egy jó darabig.

Hirdetés

Az új frissítés legfontosabb újítása, hogy bekerültek a Pilgrim nevű, gyors, motorszerű földi járművek. A Blueprint Analyserből lehet megvenni a hozzájuk kapcsolódó Geobay-t. Nőtt az exocraftok eszköztárának mérete, és ha csak egy állomást is építünk egy bolygón, bármilyen távolságból kérhetünk járművet. Pár küldetés teljesítése után vásárolhatjuk meg az exocraftokat az Exocraft Technitiantól, és mindet testreszabhatjuk ízlésünk szerint.

További változtatások és javítások is életbe léptek, a teljes listát itt találjátok. Próbáljátok ki az újdonságokat mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)