Hirdetés

Nincs demó a Far Cry 6-hoz, ne dőljetek be!

|

Mindenki alig várja, hogy belevethesse magát a Ubisoft következő lövöldéjébe, ami érthető, de vannak, akik szeretnének hasznot húzni az izgalomból. Mármint a kiadón kívül.

Hirdetés

Miután a Diablo II: Resurrectedre és a Resident Evil Village-re váró rajongók megkapták a saját figyelmeztetésüket, most a Far Cry 6 után vágyakozó tömegeken van a sor.

A Ubisoftnak feltűnt, hogy bizonyos kellemetlen személyek elkezdtek kiküldeni e-mailes körüzeneteket azzal a felkiáltással, hogy a célszemélyek részt vehetnek a játék Early Access tesztelésében. Ez csak azért gond, mert se demó, se Early Access verzió nem létezik a játékból, szóval nyilvánvalóan adathalász kezdeményezésről van szó.

Hirdetés

A Ubisoft ezért határozottan felhívja a rajongók figyelmét, hogy senki, még véletlenül se dőljön be a felhívásoknak, és rá ne kattintsanak egyetlen linkre sem, ami ezekben az üzenetekben bujkál.

"Néhány médiában és tartalomgyártásban dolgozó kolléga hamis e-mailt kapott a Ubisoft domaintől, amiben az állt, hogy hozzáférést kapott a Far Cry 6-hoz. Kérjük, hogy hagyjátok ezeket a leveleket figyelmen kívül. A csapatunk már nyomoz az ügyben."

A Far Cry 6 eredetileg 2021. februárjában érkezett volna, de ahogy a COVID-19 tombolt a világban, úgy változtak a tervek. A Ubisoft jelenlegi álláspontja szerint legkorábban áprilisban, legkésőbb 2022. márciusában játszhatunk majd a játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)