Hirdetés

NieR: Automata - így lehet több mint 60fps-ed

|

A NieR: Automata gyenge PC-s portja után ismét hálásak lehetünk a moddereknek, hiszen egy a kis bütyköléssel eltörölhető a játék fps limitje.

Hirdetés

Döcögősre sikerült a NieR: Automata PC-s indulása, de nem sokkal a start után már különféle módszerekkel lehetett növelni a teljesítményt. Hála a moddereknek - akik azóta sem ültek tétlenül - úgy tűnik az fps korlát eltörlésére is megtalálták a megoldást. 

lolisamurai által készített mód eltörli az fps limitet, de a készítő felhívja a figyelmet, hogy ő csak Windows 7 rendszeren tesztelte azt, szóval a többi operációs rendszeren esetleg bugos lehet. Ahhoz, hogy eltöröljük a 60fps limitet a következőket kell tennünk:

1. lépés: Fix Automata Resolution telepítése
2. lépés: dll fájl letöltése erről az oldalról 
3. lépés: helyezd a nier_uncapped.dll fájlt a NieR: Automata könyvtárába
4. lépés: a játék könyvtárában található egy dxgi.ini fájl, ennek az elejére kell a következő sorokat begépelni: 

[Import.nier_uncapped]
Architecture=x64
Filename=nier_uncapped.dll
Role=ThirdParty
When=PlugIn

5. lépés: a játék elindítása és vsync kikapcsolása az opcióknál

Ha kipróbáljátok, akkor majd meséljétek el, érezhető-e a változás!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)