Hirdetés

Nem haladnak túl jól a PC-s játékosok az Elden Ringgel

|

Vajon mi okozza, hogy a legtöbben még Godrick the Grafted csapásait sem élik túl?

Hirdetés

Hatalmas siker a FromSoftware legújabb kalandja, az Elden Ring, ami éppen annyit újított a csapat már jól bejáratott receptjén, hogy az hosszú ideig beszédtémát biztosítson a játékosoknak. Az Elden Ring PC-n is kiemelkedően népszerű, ami csak még furcsábbá tesz egy érdekes statisztikát a játékkal kapcsolatban. A Steam teljesítményeknek köszönhetően egészen jól monitorozható, hogyan áll a közösség.

Az Elden Ring steames profilját böngészve belefuthatunk érdekességekbe. A PC-s játékosoknak például a cikk írásának idején mindössze 63% győzte le Margit the Fell Oment, aki tulajdonképpen csak egy kapuőr, aki felméri, hogy a játékos készen áll-e az egyre nehezedő kihívásokra.

Hirdetés

A FromSoftware játékának első igazi ellensége Godrick the Grafted, aki után csak egyre nehezebb lesz a harcosok élete, ezt azonban sokan még nem tapasztalták meg, hiszen a PC-n játszók kevesebb mint fele győzte csak le az Elden Ring első igazi kihívóját. Vicces, hogy PS4-en és PS5-ön sem sokkal jobb a helyzet, ahol a játékosok körülbelül 54% van túl Godrickon.

A PC-s játékosok mentségére legyen mondva, hogy a hatalmas pénzügyi siker ellenére a FromSoftware-nek komoly kritikákkal kell szembenéznie a játék számítógépes teljesítménye miatt. A PC-s port sokszor küszködik a billentyűzet és egér támogatással, nincs ultraszéles monitorokra szánt felbontás és rendszeresen előforduló vizuális hibák is jelentkeznek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Címkék: #elden ring #pc #boss
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)