Hirdetés

Negatív értékelések zúdultak a Battlefield 2042-re

|

Sok rajongó nincs megelégedve a DICE új játékával, ami hivatalosan egyébként még meg sem jelent.

Hirdetés

Hivatalosan csak ezen a héten fog megjelenni a Battlefield 2042, de korai hozzáférésen keresztül már elérhető az EA friss lövöldéje, így máris történt egy apró kellemetlenség, és természetesen megjelentek a trükköző játékosok is.

Bizonyára akadnak olyanok, akik élvezik a játékot, de a visszajelzéseket elnézve szép számmal vannak azok is, akik nem szórakoznak túl jól - és akkor még finoman fogalmaztunk..

Hirdetés

A cikk írásakor 2,6 ponton állt a Battlefield 2042 PC-s verziója a Metacritic oldalán, köszönhetően a javarészt negatív felhasználói visszajelzéseknek. Egyesek a bugokat tartják erősen problémásnak, míg mások az új, Specialistekre épülő rendszert krizitálták. A részletesebb értékelések mellett akadnak kevésbé informatív írások is, szóval nem zárható ki, hogy a DICE újdonsága is egy enyhe review bombing áldozata lett.

A kritikusok számait elnézve picit jobb a helyzet, viszont a felhasználók a játék konzolos változatait sem igazán kímélték.

Nektek volt már szerencsétek a Battlefield 2042-höz? Jogosak szerintetek a kritikák és a gyalázatosan alacsony pontozások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)