Hirdetés

Need for Speed World - Hamarosan rajtkockához állunk

|

Az Electronic Arts végre nyilvánosságra hozta, mikor áll rajthoz a második NFS MMO.

Hirdetés

Talán emlékeztek még néhányan a Motor City Online (eredetileg Need for Speed: Motor City) címen elhíresült fiaskóra, a széria első szárnypróbálgatásaira az MMO-k piacán még 2001 magasságában. Az RPG-elemeket (pl.: szintlépés) is tartalmazó alkotás sose tudott 36 ezer előfizetőnél népesebb tábort összekovácsolni, így az EA rövid gondolkodás után szép csendben le is lőtte a projektet.



A július 20-án rajtoló Need for Speed World elődjével ellentétben hibrid, részben ingyenes, részben fizetős üzleti modellel kísérletezik. Fontos tudni, hogy a játék alapvetően nem havidíjas, ingyenes kliens áll rendelkezésünkre, ám egy ponton túl már nem szerezhetünk újabb eredményeket, képtelenek leszük továbbfejlődni, hacsak nem szánunk némi pénzmagot az NFS World Starter Pack megvásárlására. A limit elérése nem jelenti azt, hogy többé nem lehet játszani, épp ellenkezőleg, az idők végezetéig (pontosabban a szerverek leállításáig, illetve egy eltérő üzleti modell bevezetéséig) száguldozhatunk a Need for Speed World aszfaltcsíkjain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)