Hirdetés

Need for Speed: Undercover arany keréktárcsán!

|

Az EA Black Box örömmel adja hírül, hogy befejeződtek a legújabb Need for Speed munkálatai, s kezdődhet a verseny.

Hirdetés

Majd' minden létező platformra megjelenik a Szállító és egyéb hasonszőrű mozifilmek által inspirált Need for Speed: Undercover. 16.5 hónapot kapott ezúttal a csapat a fejlesztésre, a következő pedig már 24 hónap után aranyozódhat be. A Call of Duty mintájára bevezetett minden évben egy NFS, de két év fejlesztési idővel csak úgy valósulhatott meg, hogy a Black Box-ot két, egymás mellett ténykedő csapatot kreáltak.

És ez mind a miénk lehet

tricitymap.jpg


Tri-City autóútjain és sztrádáin a szingli kampány és a multiplayer száguldozás során lehetőségünk lesz a Sprint, Circuit, Highway Battles, Cops and Robbers és Heist játékmódok kipróbálására. Megjelenés az Atlanti-óceánon innen november 21-én. Demo sajnos nincs tervbe véve.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)