Hirdetés

Need for Speed: Egy negyedik játék is készül!

|

Mozgolódás van Need for Speed fronton. A franchise nem halott, sőt a jelek szerint most kezd csak el igazán élni.

Hirdetés

Mint azt tegnap este bazsowitcz beszámolójából megtudtuk, az Electronic Arts döntéshozói összedugták amijük van, s arra az elgondolásra jutottak, hogy minden játékosrétegnek külön NFS-t készítenek. Ennek következében lesz szimulátor, árkád, no meg online játék, de nem sokkal később kiderült, hogy létezik egy negyedik, egyelőre hét lakat alatt őrzött projekt, amiről még annyit sem árultak el, mint az első trojkáról.

Vajon ilyen lesz?

hdrp_0602_best_car_movies_12_zroad_warrior.jpg


A Need for Speed: Undercoverért felelős EA Black Box némi fejmosás és alapos átszervezés után esélyt kapott a javításra. Nos, amennyiben hihetünk a kiszivárgott infóknak, akkor itt akcióval kevert autóversenyzésről beszélhetünk, ami egyes források szerint futurisztikus irányba, mások szerint inkább a Mad Max: Road Warrior, vagy az Interstate '76 sávjába kanyarodik. A lényeg, hogy vezetni kell és közben rátapadni a tűzgombra.

Vagy inkább ilyen?

fatal-inertia-xbox-360-screenshot-big.jpg


Keith Munro, az EA marketingese sietett leszögezni, hogy az irányváltásra, és az egy helyett több új projekt fejlesztésére nem az Undercover langyos fogadtatása után került sor. A játékok már jó ideje készülnek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)