Hirdetés

Napokon belül újra láthatjuk a Sherlock Holmes: Chapter One-t

|

A Frogwares fiatal detektívje hamarosan újfent be fog köszönni valamilyen módon.

Hirdetés

A videojátékos Sherlock Holmes útját egyengető Frogwares már dolgozik a következő felvonáson, csakhogy ez nem egy szokványos játék lesz, hanem az első fejezete az ikonikus karaktert újraértelmező szériának. Ahogyan az a Sherlock Holmes: Chapter One bejelentésekor kiderült, ezúttal a detektív egy jóval fiatalabb kiadását irányíthatjuk majd, hovatovább a történet helyszíne nem London, hanem egy szabadon bejárható mediterrán sziget lesz. 

Hirdetés

Az új rész koncepciója tehát meglehetősen érdekes, az első trailer pedig nem árult el róla túlságosan sokat, így kíváncsian várjuk, hogy a csapat még többet mutasson. Erre legközelebb a június 6-i Future Games Show során lesz alkalom, legalábbis a játék Twitter oldala azt ígéri, hogy érdemes lesz a digitális eseményre hangolnunk, ha még több nyomot szeretnénk a Chapter One-ról. Hogy "csak" újabb trailer érkezik-e vagy kapunk gameplay-t is, azt egyelőre nem tudni. 

A Sherlock Holmes: Chapter One 2021-ben jön PC-re (Steam, Epic Games Store, GOG), PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re és Xbox Series X-re. Nektek melyik volt eddig a kedvenc Sherlock Holmes játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)