Hirdetés

Mortal Kombat 11 - végre bekerül a rangsorolt játékmód

|

A játékosok különböző jutalmakat kaparinthatnak majd meg, attól függően, hogyan szerepelnek a vadonatúj Kombat League-ben.

Hirdetés

Valószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy a Mortal Kombat 11 a sorozat történelmének eddigi legkiforrottabb játékélményét nyújtja, köszönhetően például a remek kampánynak és a harcosok testre szabhatóságának. Hamarosan pedig már komoly tétje is lesz az online összecsapásoknak.

Hirdetés

Június 18-án, vagyis holnap élesedik a játékban a Kombat League nevű móka, ami gyakorlatilag egy rangsorolt játékmód lesz. A négyhetes első szezonban összesen kilenc lépcsőfokot mászhatunk meg, ráadásul sokféle játékbeli cuccot is begyűjthetünk. A jó hír az, hogy a szezon végén a legmagasabb elért ranghoz tartozó apróságokat kapjuk meg, tehát nem fogunk kimaradni a jóságokból, ha esetleg visszaesnénk pár szintet. Tovább új napi és szezonális küldetések is bekerülnek, amelyeknek köszönhetően még több zsákmányra tehetünk szert.

A NetherRealm Studios egyébként optimizálta egy picit a matchmakinget, hogy a Kombat League-ben a mi szintünkhöz közel álló ellenfelet kapjunk, és ne kelljen túl erős vagy túl gyenge emberekkel megküzdenünk.

Ti játszotok még a Mortal Kombat 11-gyel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)