Hirdetés

Megtudtuk, hogy mi lett Michael sorsa a GTA univerzumban

|

Fontos részlet ez azoknak, akik szeretik nyomon követni a GTA V szétágazó történetét.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt elérhetővé vált a GTA Online legújabb DLC-je, amiben végre szorosabbra fűzhetjük a kapcsolatukat a zeneiparral, amiben egy nagyon népszerű amerikai rapper is a segítségükre van. A The Contract névre keresztelt csomagban a jómódú lakosok segítségére sietünk, amiben nagy szerepet kap Franklin is, akit már többször láttunk az Online-ban felbukkanni és az egyjátékos sztoriból is jól ismerjük.

A Rockstar időről-időre megpróbálkozik azzal, hogy összekösse a GTA V és a GTA Online történetét, még annak ellenére is, hogy a múltban több olyan DLC is érkezett, amik nem voltak beilleszthetőek a kronológiai sorrendbe rakott események listájába. Ennek ellenére a most bekerült utalás világossá teszi például azt, hogy mi történt a fejlesztők által kánonnak számító történetben Michaellel, akiről korábban semmilyen biztos információt nem kaptunk.

Hirdetés

A The Contracts egyik küldetése során egy golfkocsis üldözésben veszünk részt Franklinnel, mikor a karakter egy régi ismerőséről kezd el beszélni, aki az esemény helyszínén, a stúdiókban kapott állást producerként. A sztori végén, akik a "C" opcióval is kitolták a játékot tudhatják, hogy Michael épp producerként helyezkedett el, hogy végre teljesüljön ez a régi nagy vágya.

Így most már biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak Franklin és Trevor, hanem bizony Michael is él és virul, tehát tényleg a mindhármukat életben tartó opció a kánon szerint követendő befejezés. Ugyan személyesen annyi év után sem futottunk még össze a harmadik főszereplővel, hátha ezt az alkalmat a Rockstar a GTA VI bejelentésére tartogatja. Kicsi rá az esély, de miért ne álmodozhatnánk egy kicsit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)