Hirdetés

Megjelent az Ark: Survival Ascended - pont akkor, amikor egyáltalán nem számítottunk rá

|

Egy új trailer is befutott azok kedvéért, akik még nem tudták eldönteni, hogy kell-e nekik a remake.

Hirdetés

Az Ark: Survival Ascended útja a megjelenésig nem volt egyszerű. Az Unreal Engine 5-ben készült remake eredetileg augusztusban érkezett volna, de aztán eltolták októberre. A napokban az Xbox műsora alatt kiderült az új megjelenési dátum, sőt, konkrétan meg is jelent a játék.

Azóta a rajongók már pörgethetik is a PC-s, korai hozzáférésű verziót. A konzolos tábor megint hoppon maradt: ők majd valamikor novemberben kapják meg az új változatot.

Hirdetés

Az Ark: Survival Ascended kapcsán több botrány is kialakult: nem tetszett különösebben a közösségnek, hogy az új verzió megjelenésével a Wildcard bezárja az eredeti Ark online szervereit, ahogy az sem, hogy a Survival Ascendedet eredetileg össze akarták csomagolni az ARK 2-vel, és 50 dollárért kínálták. A Wildcard szétszedte a csomagot, de a Survival Ascendedet külön is 50-ért akarták eladni. Idővel az árat 45 dollárra mérsékelték, de még mindig csak 5 dolláros különbségről beszélünk.

Később ez annyival lett vállalhatóbb, hogy a Wildcard hozzápakolta a Survival Ascendedhez a Scorched Earth kiegészítőt is, de az még mindig nincs kész PC-n sem, így egyelőre az is csak egy ígéret.

Az egész egy nagy katyvasz, de a lényeg, hogy akit érdekel a játék, az jelenleg 40 euróért megvásárolhatja azt a Steamen és már pörgetheti is. A SteamCharts adatai szerint 50 ezer fölött is járt már az egyszerre játszók száma, ami egyáltalán nem rossz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)