Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - már nem védi a Denuvo

|

Miután egyszer már újabb Denuvo-változatot kellett építeni a BioWare szerepjátékába, a Mass Effect: Andromeda ismét úgy tűnik, hogy védelem nélkül maradt.

Hirdetés

Ugyan egy ideig többen a crackelt játékok végét látták a Denuvo védelmében, ez a kép viszont már a múlté és hónapok óta csak rosszabb és rosszabb hírek érkeznek az osztrák cég szempontjából. Úgy tűnik, hogy a játékok egyre hosszabb listáját, amiből kikerült a védelem, a Mass Effect: Andromeda teszi még terjedelmesebbé.

Hirdetés

Nemrég jött ki az 1.09-es patch, ami az új többjátékos nehézség mellett további javításokat tartalmaz a karakterek arcát és haját illetően, illetve egy csomó bugot is kijavított. A Dark Side of Gaming beszámolója szerint viszont ennek a frissítésnek a következménye az is, hogy kikerült a Denuvo védelem.

A Mass Effect: Andromeda története ebből a szempontból mondjuk elég hektikus, miután mindössze két hét alatt feltörték a megjelenéskor használt változatot, később egy újabb, javított verzió visszakerült az RPG-be.

Persze azokat, akik meg is vásárolták a játékot, valószínűleg jobban érdekli, hogy készülnek-e sztori-DLC-k az új kalandhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)