Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - nézzétek meg, hogy javultak az arcok az 1.05-tel

|

Sokan kételkedtek abban, hogy a nagy hévvel beharangozott 1.05 tényleg csinál-e bármit. Tegnap befutott a frissítés, és azóta mindenkinek sokkal szebb a mosolya. Mármint a játékban is.

Hirdetés

Ugyan a játék még mindig nem hibátlan, köszönhetően az új shadereknek, és a finomított szemeknek már sokkal kevésbé ijesztőek a Mass Effect: Andromeda karaktereinek arcai.

A tegnapi patch előtt a BioWare azt ígérte, hogy minden sokkal jobb lesz, és nem is hazudtak nagyot. Ha minden javítással csak ennyit fognak kalapálni a dolgon, akkor 2 patch múlva már el is fogjuk felejteni, hogy mi zavart induláskor. Persze jobb lenne, ha nem utólag lenne egy játék igazán jó, de ebbe most ne menjünk bele. Chava 100 órát töltött benne, majd ő elmondja itt hamarosan, hogy az Andromeda kapcsán mik a kilátásaink.

És ha megnéztétek a fenti videókat, akkor látható, hogy tényleg sokat fejlődött a lip-sync, ahogy a beszélgetések alatti arc animációk is sokkal életszerűbbek. Ettől függetlenül még mindig az az érzésünk, hogy fából faragták a srácokat, de nyilván ez még javulhat.

Ti kipróbáltátok a frissítés óta a játékot? Mik a tapasztalataitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)