Hirdetés

Napi büntetés: a Marvel's Spider-Man farmerré változtatja az embereket

|

Mármint nem földművelő emberré, hanem konkrétan farmerből készült figurává. A meghökkentő bugot állítólag már többen is látták a játékban.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt jelent meg a Spider-Man összes DLC-t is tartalmazó Game of the Year kiadása, így bizonyára még többen vetették bele magukat az utóbbi időben Pókember kalandjaiba. Remélhetőleg ők nem fognak találkozni ezzel a hibával, mi sem találkoztunk vele soha, de kétségtelenül az egyik legviccesebb bug ez (de még reklámnak sem lenne utolsó, ha támogatná valami márka).

Hirdetés

Egy játékos Redditen osztott meg egy képet, amelyen egy bizarr grafikai hibát fedezett fel. Az egyik olyan városrészben, ahol éppen Miles Morales karakterét irányította, minden ember a főhőst kivéve furcsa, szögletes fejű farmer-figurává alakult. Pontos magyarázatot nem sikerült találnia, viszont a bejegyzésben mások is említették, hogy hasonló buggal találkoztak a végigjátszás során. Íme a szóban forgó kép.

Ti is találkoztatok már ezzel a buggal? Vagy van valami hasonlóan groteszk pillanatotok? Osszátok meg kommentben a képet vagy a sztorit velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)